Contact

The Holiday Sheer van Ellie and Mac.

Ik was zo gelukkig om de nieuwste jurk van Ellie and Mac te mogen testen. Deze Amerikaans/ Canadese ontwerpster steekt samen met een grote groep testers veel tijd in het testen van elk patroon. En biedt deze daarna aan voor een spotprijs!

Dat testen kost me best wel veel stof en de kledingkasten van ons puilen inmiddels uit, maar ik vind het te leuk om ermee te stoppen.

The Holiday Sheer is een echte feestjurk. Het bovenlijfje kan zowel uit rekbaar als van niet-rekbare stoffen worden gemaakt en heeft 2 roklengtes en 3 mouwopties, waarbij je ook nog kunt kiezen voor ruffles.

Ik koos voor een rekbaar lijfje met een lange mouw en koos voor de jurklengte waarbij ik 2 lagen tule in verschillende lengte rimpelde en eerst vastnaaide aan elastiek, alvorens het aan het lijfje vast te maken.

Seperaat naaide ik een topje van pailetten, die ze aan kan trekken als ze extra wil glitteren.De satijnen band zette ik dus niet vast aan de zijnaden, enkel voor aan de rok, zodat het pailettenlijfje ook onder de band kan worden gestoken.

Zelf maken? 

Girl's Holiday Cheer Dress Pattern