Highman Hope Dolman

Vandaag is hij uitgekomen, het nieuwe patroon van Ellie and Mac. Een ruimvallend shirt met een vleermuisarmen en hij valt ontzettend mooi!

Hoe soepeler je stof is, hoe relaxter hij valt en hij is heel flatteus voor je figuur😄👍 deze komt gewoon van budgetstoffen en heb er in gewoond sinds hij klaar is (en mijn man en kinderen raken me nooit meer kwijt 😁)

Bedoelt is het patroon voor stretchstoffen, maar ik moest het proberen en naaide hem ook uit satijn. Daarvoor verlengde ik de mouwen en het heupgedeelte en naaide er tunnels in om er een elastiek door te trekken. Voor de hals, nam ik de ofshoulder optie en maakte ik een biasband, alhoewel ik dat de volgende keer liever met een beleg zou doen.

Zo blij mee!

Hier gaan er meer van komen!

Hij is deze week in de aanbieding voor de spotprijs van $3.85 en wel hier:

#affiliate https://www.ellieandmac.com/collections/new-products/products/womens-high-hopes-dolman-pattern?aff=829

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s